Låsesmed løn Danmark og København.

Hvor meget tjener en låsesmed? Se låsesmed løn

En låsesmed løn er DK 27 629 i løn hver måned. Dette i det mindste, hvis man ser på gennemsnitslønnen for erhvervet, og det betyder naturligvis, at nogle tjener mere, og andre tjener mindre. Faktorer, der bestemmer løn er – som i alle andre erhverv – hvilken uddannelse du har, hvor meget erfaring der er, hvor du bor og arbejder og i hvilket firma du har din ansættelse.

 

Se her hvor meget en låsesmed tjener

Arbejder som en låsesmed - storby kontra lille by

Låsesmedfaget har eksisteret i lang tid, men har ændret sig meget i de sidste par år. Efterspørgslen efter moderne og teknologiske løsninger er steget, og hele industrien har udviklet sig. Det kan også i nogen grad afvige afhængigt af om du er aktiv i en stor eller lille by, fordi udbud, efterspørgsel og konkurrence er større, jo flere beboere og virksomheder der er. I København er der mange aktive låsesmede, både i det centrale København K og lidt uden for , mens der i en mindre by muligvis kun er en at konkurrere med.

Arbejde som låsesmed for eksemel i København

Hvis du leder efter en låsesmed i København-området, vil du bemærke, at der er mange virksomheder. Uanset om du er på Amager eller et andet specifikt område, kan du normalt finde nogen i nærheden. Hvis du på den anden side leder efter aktive låsesmede i en mindre by, er der en meget mindre forsyning med måske kun et eller to aktive virksomheder, så udbuddet kan afvige ganske betydeligt afhængigt af hvor du bor.

Efterspørgsel på låsesmede 

Som i de fleste brancher er der en større efterspørgsel, hvor der er flere indbyggere. Derfor er også låsesmed lønnen lidt højere. Naturligvis virker dette naturligt, men det kan være noget at huske på, hvis du selv ønsker at arbejde som låsesmed. Efterspørgsel gælder ikke kun selve smedene, men også for de tjenester, de kan tilbyde. I dag er der, som nævnt tidligere, en masse tekniske løsninger, såsom passage- og alarmsystemer, som ofte bruges af iværksættere, og det er muligt, at de, der arbejder i en storby, har mere varierede arbejdsdage end dem, der arbejder i en lille by.

Konkurrence bland låsesmede i København og i mindre byer faktor i hvor meget tjener låsesmedene

Udbud, efterspørgsel og konkurrence går hånd i hånd med hinanden. I København er både udbud og efterspørgsel stor, men også konkurrence. Der er flere operative her, både på Amager og i andre dele, og det kan være vanskeligt at finde et område, hvor de ikke allerede er aktive. Konkurrence behøver dog ikke nødvendigvis at være dårlig, men det kan være godt at kunne tilbyde noget, som andre ikke kan. Du skal også overveje, om du skal arbejde overalt i byen og forvente meget rejsetid, eller om du skal bo inden for et område, for eksempel netop Amager. Norh låsesmed på Amager er en erfaren og dygtig låsesmed på Amager. 

At arbejde som låsesmed betyder at engagere sig i et håndværk låsesmed løn er ikke alt. Du arbejder meget med dine hænder og møder kunder af alle slags for at være nyttige, når de har problemer med døre, nøgler og låse. I det store og hele betyder faget naturligvis det samme for alle, der arbejder, men da efterspørgslen kontrollerer så meget, ser det ofte anderledes ud i forskellige byer. Det kan være mindst lige så vanskeligt at starte et firma som en låsesmed i en lille by, hvor der i øjeblikket kun er en drift, fordi efterspørgsel er mindre, som at starte noget i en konkurrencedygtig storby. Som nævnt tidligere er det vigtigt at kunne tilbyde noget unikt og få et godt omdømme og gode låsesmed anmeldelser blandt kunder og forbrugere.

Låsesmed løn og indkomst

Forkellige låsesmed løn i forskellige virksomheder

Med hensyn til virksomheder har de fleste låsesmede deres ansættelse med mindre. Dette er ofte en fordel og noget, der ofte fremhæves som positivt: du kommer tæt på dine kolleger, du kan være involveret og påvirke, og du bliver sjældent overset eller overset. Låsesmed er et af de ord, der bruges til erhvervet, i dag bruges også ordet låsesmed – og det gør virkelig professionen mere retfærdighed.

Mere viden om teknologi og finmekanik kræves i dag

Fordi det i dag handler mere om teknologi og kundetilpasning end tidligere var tilfældet. I dag er låsene mere avancerede og bruges ikke sjældent, f.eks. Adgangskort i stedet for nøgler. Vi bør også nævne biometri som et tegn på tidene; Dette betyder, at du kun kan åbne en dør ved hjælp af fingeraftryk og adgangskort / koder. At være i stand til at installere og reparere et sådant avanceret system stiller selvfølgelig høje krav til en låsesmed, og hvor fingerfærdighed, tålmodighed og viden om mekanik og teknisk know-how (for eksempel computerprogrammer) tildeles. Låsesmed løn og hvor meget låsesmed tjener er lav i forhold til hvor meget uddannelse der er bagved.  

Tilføjelse til alt dette er den almindelige ting, som folk tænker på, når ordet låsesmed nævnes: at du låste dig ud, mistede nøglerne og har brug for hjælp til at komme ind i dit hjem igen. Ved en sådan lejlighed ringer du til en låsesmed og får den hjælp, du har brug for. I sådanne situationer arbejder en låsesmed under reparation, og det er også forklaringen på, hvorfor en relativt høj tarif er synlig på fakturaen, som en privatperson modtager, når låsesmeden har afsluttet sit job.

Låser vedligeholdelse, reparationer og installationer

I hvert værelse, bygning eller hjem, hvor der er en lås, er der også behov for en låsesmed. Du kan forestille dig et højrisikofængsel såvel som et sommerhus: Hvis du har brug for at beskytte din ejendom eller låse dig, kræves der et – mere eller mindre – avanceret låsesystem, og dette installeres af en låsesmed. På samme måde skal det pågældende system vedligeholdes, og det skal repareres med jævne mellemrum.

Alt dette er noget, som en låsesmed håndterer. Bare det at tænke på en låsesmed som en, der går ud for at hjælpe skødesløse privatpersoner med at komme ind på sene lørdag aften, er helt forkert; denne detalje er kun en brøkdel af, hvordan en arbejdsuge ser ud – selvom den gør det.

Yrket er nu også tæt svejset til andre sikkerhedsyrker. I dag bruges alarmer, kameraer og sikkerhedssystemer i en helt anden grad – både i private og i for eksempel offentlige lokaler og i butikker. Det stiller højere krav til en låsesmed for også at kunne tilbyde hjælp til disse spørgsmål, og gennem dette tilbyder mange virksomheder også en mere omfattende service, hvor alle disse problemer behandles snarere end kun spørgsmålet om låse og adgangssystemer.

Nogle låsesmede udfører også nogle alternative låsesmed ydelser for eksempel denne det også er en låsesmed til cykel og denne der er låsesmed til bil.